Voor wie?

Wil je er even een dagje tussenuit? Iedereen vanaf 40 jaar is welkom bij onze zorgboerderij om te ontspannen, ook kwetsbare ouderen. Loop je bijvoorbeeld vast in je thuissituatie door dementie? Ben je aan het revalideren? Of heb je een niet aangeboren hersenletsel (NAH)? Voor veel situaties kunnen wij ondersteuning bieden met onze dagbestedingen of logeeropvang. Wij bieden professionele zorg op maat voor ouderen en onze zorgboerderij is gecertificeerd. Dit is vaak een opluchting voor de mantelzorger, omdat hij of zij de zorg aan ons kan overlaten. Dit verbetert vaak de huidige thuissituatie. De afwisseling van de locatie en de dagbestedingen zorgen er namelijk voor dat er op de lange termijn meer tevredenheid is thuis. 

We willen dus niet alleen de gasten rust geven, maar ook de mantelzorgers. Als mantelzorger heb je door onze dagopvang en logeerhuis weer meer tijd voor jezelf. Je kan je cliënt met een gerust hart bij ons achterlaten, om vervolgens met een frisse start weer verder te gaan. Verder werken we met een ONS cliëntendossier en waarborgen we zo de gegevens van onze gasten en de kwaliteit van de zorg.

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.

“De zorg voor mijn ouders was erg goed. Ze kregen rust, persoonlijke aandacht, warmte en humor. Er was heerlijk eten en betrokkenheid van het hele gezin. Henk en Marieke stonden dag en nacht voor mijn ouders klaar!” – Anja