Voor wie?

Iedereen vanaf 40 jaar is welkom bij onze zorgboerderij om te ontspannen of om actief aan de slag te gaan. Onze Missie biedt ruimte aan kwetsbare en/of eenzame ouderen; mensen die vastlopen in hun thuissituatie door dementie; mensen met een niet aangeboren hersenletsel (NAH) en mensen die (tijdelijke) psychiatrische opvang nodig hebben. Voor veel situaties bieden wij ondersteuning met onze dagbestedingen of logeeropvang. Dit is vaak een opluchting voor de mantelzorger, omdat hij of zij de zorg aan ons kan overlaten. Dit verbetert vaak de huidige thuissituatie. De afwisseling van de locatie en de dagbestedingen zorgen er namelijk voor dat er op de lange termijn meer tevredenheid is thuis. Wij helpen hier graag bij met onze professionele zorg op maat en onze gecertificeerde zorgboerderij.

We willen dus niet alleen de gasten rust geven, maar ook de mantelzorgers. Als mantelzorger heb je door onze dagbestedingen en logeerhuis weer meer tijd voor jezelf. Laat jouw familielid met een gerust hart bij ons achter, om vervolgens met een frisse start weer verder te gaan. Verder werken we met een ONS cliëntendossier en waarborgen we zo de gegevens van onze gasten en de kwaliteit van de zorg.

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.

“De zorg voor mijn ouders was erg goed. Ze kregen rust, persoonlijke aandacht, warmte en humor. Er was heerlijk eten en betrokkenheid van het hele gezin. Henk en Marieke stonden dag en nacht voor mijn ouders klaar!” – Anja