Voor wie?

Activiteit ouderen

Wil je er even een dagje tussenuit? Alle ouderen vanaf 50 jaar zijn welkom bij onze zorgboerderij om te ontspannen, ook kwetsbare ouderen. Loop je bijvoorbeeld vast in je thuissituatie door dementie? Ben je aan het revalideren? Of heb je een niet aangeboren hersenletsel (NAH)? Voor elke situatie kunnen wij ondersteuning bieden met onze dagbestedingen en logeeropvang. Wij bieden professionele zorg voor ouderen en onze zorgboerderij is gecertificeerd. Daarnaast verzorgen wij eerstelijnsverblijf (ELV), dus zorg van A tot Z. Wij kunnen dus goede zorg op maat bieden. Dit is vaak een opluchting voor de mantelzorger, omdat hij of zij de zorg aan ons kan overlaten. Dit verbetert vaak de huidige thuissituatie. De afwisseling van de locatie en de dagbestedingen zorgen er namelijk voor dat er op de lange termijn meer tevredenheid is thuis. 

We willen dus niet alleen de ouderen rust geven, maar ook de mantelzorgers. Als mantelzorger heb je door onze dagopvang en logeerhuis weer meer tijd voor jezelf. Je kan je cliënt met een gerust hart bij ons achterlaten, om vervolgens met een frisse start weer verder te gaan.

Tot slot is iedereen welkom, met welke religie dan ook. Wij zijn zelf christelijk, wat op bepaalde vlakken terug komt in onze zorg.

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.

“De zorg voor mijn ouders was erg goed. Ze kregen rust, persoonlijke aandacht, warmte en humor. Er was heerlijk eten en betrokkenheid van het hele gezin. Henk en Marieke stonden dag en nacht voor mijn ouders klaar!” – Anja