Locatie

De locatie van de zorgboerderij is in de West-Betuwe, Gelderland. In dit prachtige rivierengebied zijn we omringd door de natuur en dieren. Rondom de zorg- en logeerboerderij hebben we een groentetuin en bloementuin. Ook zijn we bezig met het ontwikkelen van een voedselbos. Verder zijn er veel dieren. Onze kippen leveren dagelijks een vers eitje en de kalfjes dartelen in de wei. Onze postduiven worden dagelijks door onze gasten verzorgd en losgelaten. Daarnaast kan je knuffelen met de konijnen of wandelen met de hond. 

Ook binnen is het bij ons gezellig door onze warme huiskamer. We hebben comfortabele stoelen en een grote tafel om gezamenlijk te eten, te kletsen en de krant te lezen. Daarnaast hebben we muziekinstrumenten, een pooltafel en een mooie keuken. Ook is er de gelegenheid om uit te rusten in een aparte kamer op een hoog of laag bed. 

De hele boerderij is gebruiksvriendelijk voor mindervalide mensen. Er is altijd een professionele begeleider aanwezig om je te ondersteunen. Benieuwd naar onze zorg- en logeerboerderij? Bekijk onze foto’s of neem contact met ons op om een keer vrijblijvend langs te komen. Als zorgboerderij in Gelderland focussen wij ons op de regio’s Gorinchem, Leerdam, Vianen, Geldermalsen en Zaltbommel (gemeente Vijfheerenlanden).

“Er wordt goed gezorgd voor het welzijn van de mensen én de dieren. Het is een mooie plek om te verblijven en te herstellen. Het is een groene omgeving met leuke dieren.” – Anja