Logeeropvang

Voor onze gasten kan het fijn zijn om voor een korte periode even uit de thuissituatie te zijn. Hiervoor bieden wij een logeeropvang aan met drie logeerkamers die van alle gemakken zijn voorzien. Door middel van onze professionele zorg begeleiden we je in het logeerhuis bij het opstaan, het naar bed gaan en de algehele verzorging. Logeren bij zorg- en logeerboerderij Onze Missie is uniek door de landelijke locatie in Gellicum (Gelderland). Overdag hoef je je niet te vervelen. Wij bieden namelijk dagbestedingen aan, waarbij je mee kan doen aan verschillende activiteiten. Verder is er natuurlijk genoeg tijd om je te ontspannen en om te genieten van de rustgevende natuur in de West-Betuwe.

Door in ons logeerhuis te verblijven, kan de mantelzorger even op adem komen. Als er in de thuissituatie bijvoorbeeld een crisis ontstaat, omdat de mantelzorger bijvoorbeeld niet meer in staat is voor verzorging, kunnen wij door onze logeeropvang zorg en hulp aanbieden.

Daarnaast hebben wij één logeerkamer voor twee personen. Het is dus ook mogelijk om samen te komen logeren. Verder ontvangen wij voornamelijk logeergasten vanaf 40 jaar met NAH, dementie en behoefte aan (tijdelijke) psychiatrische opvang.

Onze gasten vinden het heerlijk om te verblijven in de groene omgeving. Zo zit je in je laatste levensfase niet opgesloten, en is er bij Onze Missie veel natuur en ruimte om van te genieten. Heb je vragen of ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.

”De zorg- en logeerboerderij is mooi gelegen! Henk en Marieke zijn fijne mensen die veel over hebben voor hun naasten.” – Cees 

”Geweldige zorgboerderij! Respect voor de mensen die bij Onze Missie werken; zo aardig en liefdevol. Mijn man gaat hier met veel plezier logeren.” – Jolanda