Dagbesteding

Mensen worden het liefst oud in hun vertrouwde omgeving, zoals het eigen huis, de eigen buurt en het eigen dorp. Wanneer de dagelijkse dingen niet meer helemaal zelfstandig gedaan kunnen worden, of dat er door dementie behoefte is aan structuur, dan is het prettig om een tweede thuis te hebben of om terecht te kunnen bij een dagbesteding. Hierdoor kun je zelf op adem komen en wordt de mantelzorger ontlast.

Onze dagbestedingen voor onze gasten helpen hierbij. Onze Missie organiseert dagbestedingen voor mensen vanaf 40 jaar met activiteiten en begeleidt de gasten in een warme huiselijke sfeer. De dagbesteding is afgestemd op de persoonlijke omstandigheden en interesses van de gast. Er zijn veel verschillende activiteiten mogelijk. Neem hier een kijkje voor een aantal voorbeelden. Verder staat er altijd koffie, thee en iets lekkers klaar. In de middag serveren we een warme maaltijd.

Verder zorgen wij voor vervoer van en naar huis als u hiervoor een indicatie hebt van de gemeente. Wanneer u deze indicatie niet hebt, dan kunnen wij alsnog het vervoer regelen tegen een gereduceerd tarief. Wij zijn gericht op de regio’s Gorinchem, Leerdam, Vianen, Geldermalsen en Zaltbommel (Gelderland).

Wij bieden van maandag tot en met vrijdag dagbestedingen aan. Ook kun je zeven dagen in de week terecht bij onze logeeropvang. Heb je vragen of ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.  

Onze Missie is een mooie plek waar mijn ouders goed verzorgd zijn. Ze hebben lekker gegeten en ook ’s nachts was er goede zorg! Er is maar een probleem: thuis weer zelf aan de slag moeten!” – Jolanda