Wie zijn wij?

Ontstaan en onze missie

Henk en Marieke

Wij, Henk en Marieke Vonk Noordegraaf en onze medewerkers, heten je hartelijk welkom op onze zorg- en logeerboerderij Onze Missie in Gellicum, Gelderland. In het landelijke rivierengebied, ook wel de Betuwe, hebben wij een oude boerderij omgetoverd tot een zorgboerderij met een warme huiskamer en logeerkamers. Waarom? Onze missie is: er zijn voor de ander. Tegenwoordig zijn we allemaal erg druk, waardoor we soms net te weinig tijd hebben voor onze naasten en omgeving. Om eerlijk te zijn, zijn wij hier soms ook schuldig aan. Daarom hebben wij besloten om hier verandering in te brengen en onze krachten te bundelen. Op onze zorg- en logeerboerderij geven wij (kwetsbare) mensen vanaf 40 jaar veel persoonlijke aandacht en professionele zorg op maat. Hierdoor zijn de gasten even uit hun thuissituatie, wat rust en ontspanning biedt. Dit geldt ook voor de mantelzorger, die even ontlast wordt en een dagje voor zichzelf heeft. 

Onze Missie huiskamer

Rust en ontspanning

Wij bieden onze gasten rust en ontspanning op verschillende manieren, waaronder dagbestedingen en logeeropvang. Verder zijn wij een kleinschalige zorgboerderij, wat ook rust biedt. Overdag kan je genieten, om ’s avonds weer energiek naar huis te gaan of om te genieten van een goede nachtrust bij ons op de boerderij. Door onze jarenlange ervaring, zowel in de zorg als in het buitenleven, bieden wij de juiste zorg op maat.

Tot slot willen wij niet alleen verantwoord omgaan met onze medemens, maar ook met het milieu en de natuur. In de toekomst willen wij zoveel mogelijk zelfvoorzienend zijn, bijvoorbeeld in groente, fruit en vlees. We zijn bijvoorbeeld bezig met de ontwikkeling van een voedselbos. 

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je ons beter leren kennen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen of een kennismaking.

“Bij Onze Missie werken alleen maar toppers die met hart en ziel aan hun missie en passie werken!” – Marije